Zinko

De firma ZINKO werd in mei 1996 door zaakvoerder Patrick Ghyselinck opgericht. Door zijn jarenlange ervaring in het vak weet hij probleemloos in te spelen op de noden van de hedendaagse dakwerker. Al snel werd de zaak aan de Meulebeeksesteenweg in Tielt te beperkt in ruimte. In 1998 verhuisde Zinko naar zijn huidige locatie aan de Posterijlaan in Pittem. De nieuwe gebouwen bieden de firma meer opslagruimte en ook het machinepark kon worden uitgebreid.

Zinko is producent van allerhande dakmaterialen, gaande van standaardgoten, goothaken, scharnierhaken, dakprofielen en afvoerbuizen. Daarnaast is onze firma gespecialiseerd in het vervaardigen van goten op maat. Alles wordt ter plaatse geproduceerd volgens strikte produtieschema's en getest op kwaliteit en degelijkheid vooraleer het product de firma verlaat. Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij Zinko. Er worden geen toegevingen gedaan wat betreft dikte en afkomst van de gebruikte materialen. Onze firma werkt dan ook uitsluitend samen met gerenomeerde leveranciers zoals UMICORE, de wereldmarktleider op het gebied van zink en KME.

Daarnaast beschikt ZINKO over een excellent opgeleid team dat borg staat voor kwaliteitsvolle producten dankzij hun jarenlange ervaring en hun doorgedreven vakkkennis. ZINKO zorgt tevens voor een snelle, makkelijke en flexibele levering over het hele land.

Tenslotte is ZINKO ook verdeler van alles wat met dakmaterialen te maken heeft.

Uiteraard kijkt ZINKO ook vooruit en is onze firma steeds op zoek naar innoverende technieken om het werk van de zinkwerker te verbeteren. Een mooi voorbeeld daarvan is de inox scharnierhaak met draaipin, een eigen product dat de laatste jaren erg succesvol is.

Kort samengevat; ZINKO beschikt dus over heel wat troeven:

kwaliteitsvolle producten

persoonlijke benadering

gekwalificeerd personeel

snelle en onuitputtelijke service

flexibel en accuraat

innoverende producten en technieken

Onze bedoeling is steeds de klanten kwalitatief hoogstaande producten en diensten aan te bieden. We heten u dan ook van harte welkom op onze site en hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.